Carwraps.

Wat betekent carwrappen? Het betekent letterlijk uw auto ‘inpakken’. TIM2SIGN is dé specialist in het wrappen van uw auto. 

eindeloze mogelijkheden

Over Carwrap.

Wat betekent carwrappen? Het betekent letterlijk uw auto ‘inpakken’. TIM2SIGN is dé specialist in het wrappen van uw auto. De mogelijkheden zijn eindeloos van een geheel nieuwe kleur voor uw auto of een bedrukte carwrap met uw bedrijfsinformatie zodat uw auto een rijdend reclamebord wordt.

Met carwrappen wordt een speciale techniek gebruikt en is toepasbaar op elk type voertuig zoals een o.a. personenauto, bestelbus, bedrijfsbus of vrachtwagen. Zelfs een boot behoort tot de mogelijkheden. 

Uw auto ziet er na een carwrap uit als nieuw en een bijkomend voordeel is dat het de lak van uw auto extra beschermt.

Na verwijdering van de carwrap ziet u auto er net zo uit als vóór de wrap. U kunt uw auto volledig laten wrappen of enkele delen zoals een dak en spiegels of voor een compleet nieuwe uitstraling een volledige carwrap.

een boost voor jouw auto

Onze Projecten.

Op het gebied van ontwerpen en belettering heeft Tim2Sign een jarenlange ervaring. Vele klanten gingen u reeds voor en zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en kwaliteit.

Wij bespreken uw wensen, maken een offerte en indien alles naar tevredenheid is gaan wij aan de slag. Kijk eens rond op onze website en zie wat we allemaal al gemaakt hebben voor onze klanten. En dan hopen we ook u als klant te mogen verwelkomen.

Kies jouw favoriete kleur

Één kleur of Full-Colour?

De keuze is zeer gevarieerd en het aanbod in kleuren wordt regelmatig aangevuld. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een matte tint of glanzende kleur, maar ook carbon of brushed steel behoort tot de mogelijkheid. Ook is het mogelijk om een full wrap te doen met bijv. een bedrijfslogo, zodat u overal waar u rijdt zichtbaar bent voor potentiële nieuwe klanten.

Met carwrappen wordt een speciale techniek gebruikt en is toepasbaar op elk type voertuig zoals een o.a. personenauto, bestelbus, bedrijfsbus of vrachtwagen. Zelfs een boot behoort tot de mogelijkheden. Uw auto ziet er na een carwrap uit als nieuw en een bijkomend voordeel is dat het de lak van uw auto extra beschermt.

ONeindige opties

Realisatie van alle kleuren & letters.