Ramen Blinderen.

Steeds vaker ziet u geblindeerde ramen, maar wat is daar nu het voordeel van en waarom zou u daarvoor kiezen? 

eindeloze mogelijkheden

Over Ramen Blinderen.

Steeds vaker ziet u geblindeerde ramen, maar wat is daar nu het voordeel van en waarom zou u daarvoor kiezen? Het kiezen voor een geblindeerd of getint autoraam zorgt voor minder warmte in uw auto, uv-stralen worden tegen gehouden.

Het felle zonlicht kan irriteren werken tijdens het rijden ook voor uw medepassagiers naast en achter u.

Risico op diefstal wordt verminderd doordat uw (kostbare) eigendommen niet meer zichtbaar zijn en de folie inbraakvertragend werkt.
Mocht er onverhoopt een ruit breken dan houdt de folie het glas bij elkaar en vliegt dit niet door uw gehele auto.

Bij TIM2SIGN bent u op het juiste adres om uw ruiten te laten blinderen of tinten. De folies die zij gebruikten voor het aanbrengen op uw auto zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een krasvaste laag die extra bescherming biedt. Tevens laat een folie uw auto en met name uw autoruiten er weer als nieuw uitzien.

een boost voor jouw auto

Onze Projecten.

Op het gebied van ontwerpen en belettering heeft Tim2Sign een jarenlange ervaring. Vele klanten gingen u reeds voor en zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en kwaliteit.

Wij bespreken uw wensen, maken een offerte en indien alles naar tevredenheid is gaan wij aan de slag. Kijk eens rond op onze website en zie wat we allemaal al gemaakt hebben voor onze klanten. En dan hopen we ook u als klant te mogen verwelkomen.

UV-licht kan uw interieur beschadigen in de vorm van kleurverschil, dit gebeurt vooral als uw auto in de (felle) zon staat of bij lange ritten. Bij uw passagiers die achterin zitten, wat met name baby’s en kinderen zullen zijn, kan het felle zonlicht irriterend werken. Hiervoor in zonwerende folie ideaal en kunnen zij meer ontspannen de rit ervaren en niet oververhit raken.

Mogelijke inbrekers worden beperkt in hun zicht in uw auto zodat hij of zij geen waardevolle spullen ziet liggen zodat hij mogelijk uw auto overslaat met een inbraak. De inkijk werkt één kant op, dus vanuit uw auto heeft u nog wel voldoende zicht naar buiten.

Naast dat de folie de verkleuring door UV-licht tegenhoudt, biedt de folie ook een hitte reducerende werking, zodat de binnenkant van uw auto niet oververhit wordt en zo aanvoelt bij het binnenstappen. Het gevoel qua temperatuur kan verminderd worden tot wel 16 °C. Uw auto kan dus ook op een minder koude airconditioning stand. Dit kan leiden tot brandstofbesparing.

Mocht een inbreker toch aan uw auto ‘beginnen’ heeft de zonwerende folie als voordeel dat deze de glasscherven bijeenhoudt. Een mogelijke inbreker zal doordat het moeizamer is om bij uw spullen te komen in de auto hopelijk uw auto links laten liggen.

ONeindige opties

Realisatie van alle kleuren & letters.