Fotobehang.

Wilt u geen “dertien in een dozijn” behang, waar u er al genoeg van ziet? Denk dan eens aan uniek en op maat gemaakt fotobehang bij TIM2SIGN.

eindeloze mogelijkheden

Over Fotobehang.

Wilt u geen “dertien in een dozijn” behang, waar u er al genoeg van ziet? Denk dan eens aan uniek en op maat gemaakt fotobehang bij TIM2SIGN.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van expressie en esthetiek met het fotobehang van TIM2SIGN. Wij introduceren een unieke benadering van binnenruimtes, waarbij we kunst en functionaliteit combineren om een onvergetelijke indruk achter te laten. Laat uw muren spreken en vertel het verhaal van uw merk, product of visie met onze op maat gemaakte fotobehangoplossingen.

een boost voor jouw Muur

Onze Projecten.

Op het gebied van ontwerpen en belettering heeft Tim2Sign een jarenlange ervaring. Vele klanten gingen u reeds voor en zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en kwaliteit.

Wij bespreken uw wensen, maken een offerte en indien alles naar tevredenheid is gaan wij aan de slag. Kijk eens rond op onze website en zie wat we allemaal al gemaakt hebben voor onze klanten. En dan hopen we ook u als klant te mogen verwelkomen.

Heeft u in uw eigen collectie een prachtige foto en wilt u dit graag levensgroot op uw muur in de woonkamer? Of heeft u een mooie foto of afbeelding ergens gezien die u als pronkstuk wilt aan uw wand op kantoor?

U kunt kiezen uit de duizenden foto’s van https://stock.adobe.com/nl/ Deze afbeeldingen kunnen wij op maat van uw muur afdrukken en bij u behangen. Fotobehang is er in vele vormen en maten, denk aan een strand, bos, hout, bloemen. Naast een echte foto is het ook mogelijk om te kiezen voor een getekende afbeelding of uw favoriete schilderij en creëer op die manier een museumgevoel in uw huis, kantoor, organisatie of winkelpand.

In principe is alles bespreekbaar en veel is mogelijk! Ook als u nog geen eigen ontwerp heeft kan TIM2SIGN u hiermee helpen. Neemt gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie en een offerte.

ONeindige opties

Realisatie van alle kleuren & letters.