Over ons.

Met een karrevracht aan ervaring in de branche richtte de jonge ondernemer Tim Sijm in 2018 zijn eigen full service signbedrijf TIM2SIGN op.

eindeloze mogelijkheden

Over ons.

Kwaliteit. Afspraken nakomen. Snelle levering. Het zijn waarden die bij bij TIM2SIGN op nummer 1 staan. Ons frisse jonge team zorgt dat uw voor 100% tevreden de deur uit gaat. Onze relaties willen wij graag behouden. Onze nuchtere aanpak wordt vaak benoemd door vaste relaties.


Met bijna 20 jaar aan ervaring zorgen wij nu voor de moderne frisse uitstraling die TIM2SIGN nu is. Al die jaren ervaring en expertise passen wij dagelijks toe om de mooiste projecten te realiseren. Door onze nuchtere en transparante werkwijze hebben wij inmiddels een prachtig klantenbestand, met mensen die graag bij ons binnenlopen en blind vertrouwen op ons advies. Dit maakt ons werk leuk en zorgt ervoor dat wij er iedere dag weer zin in hebben! Wilt u de mogelijkheden voor uw project bespreken?

Gezichten van het bedrijf

Het Team.

DIENSTVERLENING & KWALITEIT​

Wie zijn wij.​

Het begint met uw wensen. Of het nu gaat over autoreclame, gevelreclame of een hele dikke carwrap. Wij bespreken duidelijk u wensen. Daarbij mag u vertrouwen op ons deskundig advies! Vervolgens laten we in een prachtige impressie zien, eventueel in 3D wat we van plan zijn.

Zodra u tevreden bent over het voorstel, gaan we aan de slag. Dit doen we met een gezellig jong team van enthousiaste vaksnuiters. Samen met uw maken wij er wat moois van!

ONeindige opties

Realisatie van alle kleuren & letters.