Letter Reclame.

Met lichtreclame maakt u met name in de schemering, avond en nacht reclame voor uw bedrijf.

Opvallen

Over Licht Reclame.

Val op, ook in het donker! Waarom zou u kiezen voor lichtreclame?

Met lichtreclame maakt u met name in de schemering, avond en nacht reclame voor uw bedrijf, organisatie of winkel zodat de klant u op die tijdstippen ook weet te vinden of langsrijdt en u kunt onthouden voor een later tijdstip.

Hiermee kunt u denken aan een vierkant, rechthoekig, rond of welke vorm dan ook maar denkbare bak die licht uitstraalt waardoor het merk, boodschap of afbeelding opvallend aan bijvoorbeeld uw gevel hangt.

Dit kan bijvoorbeeld aan een winkelpui hangen zodat voorbijgangers aan beide kanten zien welke winkel er bij het pand hoort. Ook ziet u deze vaak aan straatverlichting hangen in steden en dorpen.

Hiermee wordt bedoelt ‘losse’ letters die samen één woord of meerdere woorden vormen. Doosletters worden los van elkaar gemonteerd en zorgen voor een verrassend 3D-effect, die goed zichtbaar is van een afstand.
Zoals een supergrote plaat met een afbeelding van uw bedrijf met daarop gemonteerd verlichte doosletters.

een boost voor jouw bedrijf

Onze Projecten.

Op het gebied van ontwerpen en belettering heeft Tim2Sign een jarenlange ervaring. Vele klanten gingen u reeds voor en zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en kwaliteit.

Wij bespreken uw wensen, maken een offerte en indien alles naar tevredenheid is gaan wij aan de slag. Kijk eens rond op onze website en zie wat we allemaal al gemaakt hebben voor onze klanten. En dan hopen we ook u als klant te mogen verwelkomen.

ONeindige opties

Realisatie van alle kleuren & letters.