Voertuig Reclame.

Heeft u veel bedrijfsauto’s en wilt u op een andere manier opvallen met uw bedrijf dan door middel van advertenties en borden? 

eindeloze mogelijkheden

Over Autobelettering.

Heeft u veel bedrijfsauto’s en wilt u op een andere manier opvallen met uw bedrijf dan door middel van advertenties en borden? Denk dan aan reclame op uw bedrijfsauto’s. TIM2SIGN biedt volop mogelijkheden om uw bedrijfsauto’s te voorzien van een opvallende rijdende reclame. Kies voor de juiste kleurkeuze; een opvallende auto trekt de aandacht om te lezen wat er op staat.

Zorg voor een leesbaar lettertype die direct leesbaar is voor zowel een auto in stilstand als een rijdende auto. Kies voor een korte pakkende tekst. Een kenmerk van uw bedrijf is handig om te laten zien. Zoals voor een klusbedrijf een hamer en voor een kapper een schaar. Verder is het handig om een duidelijk zichtbaar telefoonnummer te vermelden en indien u actief bent op internet een website of instragram/facebook pagina.

Een bedrijfsauto met reclame is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is een relatief goedkope manier van reclame maken in vergelijking met advertenties in kranten die bij het oud papier belanden.
Uiteraard is, behalve belettering op uw bedrijfsauto(‘s), het ook mogelijk een een full wrap inclusief belettering aan te brengen
Informeer hier naar alle mogelijkheden

eigen merk op Jouw auto

Onze Projecten.

Op het gebied van ontwerpen en belettering heeft Tim2Sign een jarenlange ervaring. Vele klanten gingen u reeds voor en zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en kwaliteit.

Wij bespreken uw wensen, maken een offerte en indien alles naar tevredenheid is gaan wij aan de slag. Kijk eens rond op onze website en zie wat we allemaal al gemaakt hebben voor onze klanten. En dan hopen we ook u als klant te mogen verwelkomen.

Kies jouw favoriete kleur

Alle Mogelijkheden.

Bent u tevreden met de kleur van uw eigen auto, maar wilt u toch opvallen met een reclame? Voor een kleine belettering op uw auto bent u bij TIM2SIGN op het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan een link naar uw website en een logo op bijvoorbeeld de achterkant of zijkant van uw auto.

Op elk type auto is de belettering toepasbaar. Met een speciaal computerprogramma hebben wij van elk merk en type auto een belijning zodat uw reclame goed zichtbaar wordt. Heeft u zelf bijv. een metallic lak op uw auto dan zoeken wij samen met u een passende folie zodat uw reclame goed opvalt. Voor de belettering laten wij u een concept zien zodat u een voorproefje krijgt van het uiteindelijke resultaat.

TIM2SIGN biedt ook de mogelijkheid om uw complete wagenpark te voorzien van beletting. Dit doen wij zo optimaal mogelijk zodat u de bedrijfsauto’s kort hoeft te missen. Ook dit kan op verschillende type voertuigen.

ONeindige opties

Realisatie van alle kleuren & letters.