Zonwerende Folies.

Onbehandeld black glas laat enorm veel warmte en licht door. Hierdoor kan het binnen best wel warm worden. 

eindeloze mogelijkheden

Over zon & Warmte werende Folies.

Onbehandeld black glas laat enorm veel warmte en licht door. Hierdoor kan het binnen best wel warm worden. Uw interieur kan snel verkleuren, en u kunt veel last van zonlicht hebben. Met zonwerende folies van TIM2SIGN zou u een heel groot deel van het probleem oplossen. Deze zonwerende folies voorkomt hinder van de zon. De glasfolie kan tot wel 85% van de zonnewarmte verminderen en is geschikt voor vrijwel alle bedrijfspanden en woonhuizen

TIM2SIGN levert en plaatst zonwerende folie door heel Nederland voor zowel bedrijven als particulieren. Wij bieden zonwerende folies aan in diverse soorten, waaronder neutrale glasfolie, gespiegelde glasfolie en donker getinte glasfolie. In een gebouw bieden de ramen de minste weerstand tegen de uv-stralen. Zonwerende folie van TIM2SIGN biedt de oplossing om de warmte tegen te houden. En het directe zonlicht weg te halen. Denk aan schermen op de computer en telefoon.

een boost voor jouw auto

Onze Projecten.

Op het gebied van ontwerpen en belettering heeft Tim2Sign een jarenlange ervaring. Vele klanten gingen u reeds voor en zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en kwaliteit.

Wij bespreken uw wensen, maken een offerte en indien alles naar tevredenheid is gaan wij aan de slag. Kijk eens rond op onze website en zie wat we allemaal al gemaakt hebben voor onze klanten. En dan hopen we ook u als klant te mogen verwelkomen.

Voorkom hinder van lichtinval op uw werkplek.

Zonwerende raamfolie creëert een aangename woon en werkomgeving.

Verminder last van de warmte tot wel 85% (hangt wel af van het soort glas in uw kozijn)

Wij hebben ook zon- en of warmte werende folie die geschikt is voor dubbel glas, HR++ glas of enkel glas.

ONeindige opties

Realisatie van alle kleuren & letters.